Over ons

Over The Dog Company

The Dog Company is een bedrijf dat zich richt op de (toekomstige) hondeneigenaar. Het bestaat uit een fysieke hondenschool, een webshop en een online e-learningschool. Wij zetten ons in voor hoge kwaliteit training volgens de laatste en druk- en pijnvrije methodes.

Onze doelen

Ons primaire doel is kennisoverdracht. Onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in hondentraining. Een duidelijke en kwalitatieve begeleiding is waar we ons op richten. Daarbij vinden we dat je resultaten kunt behalen middels een wederzijdse relatie met je hond. Elke activiteit met je hond zal je relatie verder ontwikkelen.

Onze cursussen

We bieden een groeiend aanbod van cursussen aan, zowel offline als online, allemaal gericht op een goede relatie met jouw hond. Het cursusaanbod varieert van cursussen gericht op opvoeding, specifieke sporten tot specifieke trainingsdoelen.

Elke cursus benadrukt dat je moet werken met de hond die je voor je hebt. We zullen je geen kant en klare handleidingen geven. In plaats hiervan zal je leren om te werken gebaseerd op wat jouw hond zijn vaardigheden en gedrag jouw vertelt dat de juiste actie is.

Waarom The Dog Company?

Gecertificeerde instructeurs

Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen in de hondentraining. Daarnaast geven zij dagelijks offline hondentraining en zijn ze actief met hun eigen hond(en).

Gemak

Omdat onze e-learningcursussen online zijn kan je de cursus volgen vanuit je eigen huis. Hierdoor kun je jezelf concentreren op de inhoud zonder je leven om te moeten gooien of te moeten toeleggen op een lange termijn opleiding. Daarnaast heb je bij de e-learningcurssussen geen last van lessen die vervallen wegens het weer, geen transportkosten of gemiste lessen. Als je wilt zien hoe een cursus in zijn werk gaat, schrijf je dan in voor de Voorbeeldcursus.

Cursussen die aan jouw behoefte voldoen

Onze cursussen zijn opgezet voor jou, niet voor ons. Op deze manier leer je niet wat iemand anders denkt dat je nodig hebt maar kun je zelf de cursus kiezen die exact past bij jouw interesses en doelen.

Betaalbaar

Onze curssussen zijn betaalbaar – zeker als je bedenkt dat je geen extra vervoerkosten hebt.

Bij de meeste cursussen krijg je de kans om drie maal per week vragen en video’s in te sturen zodat je de juiste richting op gaat. Daarnaast heb je toegang tot alle theorie, instructiefilms en discussieforums. Dit is significant meer informatie dan je in een boek of een dvd zult vinden.

Ideaal voor honden met gedragsproblemen

Onze cursussen zijn perfect voor reactieve, angstige of agressieve honden die niet klaar zijn voor groepscursussen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te kijken naar de lessen van andere studenten zonder je zorgen te moeten maken over je eigen hond. En je volgt de cursus op de onderwerpen waar jouw hond het moeilijk vindt.