lezing revalidatie

Lezing Revalidatie en balanstherapie

Zaterdag 25 maart 2017 zal orthomanueel dierenarts Iris van Deur, naast de keuringen, een lezing geven. Ditmaal zal ze spreken over revalidatie van de hond en balanstherapie.

Inhoud

Als je hond mank loopt dan wachten de meeste eigenaren een paar dagen af en kijken zelf even of ze iets kunnen vinden aan de poot. Soms heeft een hond zich inderdaad verstapt maar vaak is er meer aan de hand. Had dit voorkomen kunnen worden? Zo ja, waar had je dan op kunnen letten of kunnen doen? Wanneer kun je wachten en als nu blijkt dat er inderdaad iets aan de hand is wat kun je dan doen om het herstel te bevorderen? Deze lezing geeft handvatten voor eerste hulp bij mankheden, de do’s en don’ts bij mankheden, hoe herken je pijn en wat kun je er aan doen en hoe help je je hond herstellen.

Deze onderwerpen én meer zal Iris allemaal meenemen in haar lezing op 25 maart 2017 om 13.00u. 

Inschrijven

Deelname aan de lezing kost slechts € 5,- en kan via deze link.

Meer over Iris?

Iris van Deur is een van de drie Orthomanuele dierenartsen in Nederland. Ze heeft een eigen praktijk te Eindhoven (www.dierenkliniekivd.nl). Op het moment dat ze bij ons te Kloosterzande aanwezig is heeft ze net een opleiding in Amerika afgerond en is ze de eerste revalidatiedierenarts in Nederland!

Geplaatst in Nieuws.