Win een Dog Copenhagen tuig of een van de VVV-bonnen!

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017 zijn het weer Molenstraatfeesten te Kloosterzande en op die dagen houden wij een super leuke winactie! Je kan zowel online als offline meedoen ;-).

Molenstraatfeesten

Sinds 2014 organiseren wij twee dagen hondenactiviteiten op dit dorpsfeest te Kloosterzande. Dit alles naast de bestaande activiteiten zoals een braderie, live muziek en vele andere dingen. Dit jaar organiseren we op zaterdag 1 juli 2017 de tweede Zeeuwse Hoopers Wedstrijd met deelnemers uit het hele land en zelfs in de hoogste klasse van Nederland! Op zondag 2 juli 2017 organiseren we de vierde Zeeuwse Treibball wedstrijd.

Daarnaast is een groot deel van ons assortiment te live te bewonderen en kan je terecht voor gratis gedragsadvies voor je hond. Kortom de moeite om langs te komen!

Winactie

En omdat het deze dagen echt feest is hebben we nog een geweldig winactie opgezet! Je kan namelijk een prachtig tuig winnen van het nieuwe merk Dog Copenhagen! Een echte primeur in Nederland en België. Of een van de 10 VVV-bonnen t.w.v. € 10,- kortom een grote winkans dus. En als je niets gewonnen hebt kan je hier gewoon ook het tuig bestellen, of een halsband en natuurlijk een bijpassende lijn!

Als je mee wilt doen met de actie, laat dan hier je e-mailadres achter!

Geplaatst in Nieuws.