HOME / Over the dog company

Team The Dog Company

Kathleen

Kathleen is eigenaar en hoofdtrainer bij The Dog Company. Ze geeft actief les in opvoeding, Agility, Hoopers en Treibball. Ze is eigenaar van Jack (Australian Shepherd) en hiermee traint ze actief Hoopers voor wedstrijden en recreatief Agility en Treibball.

Na diverse opleidingen (MBO & HBO) gericht op dieren en met name honden is ze in haar laatste jaar van haar HBO Dier- en Veehouderij opleiding gestart met The Dog Company.

Wil je graag meer weten? Dat kan hier!

Kathleen-en-Jack

Chris

Chris zal je vooral tegenkomen in de winkel te Kloosterzande. Maar ze doet ook veel hand en span werken achter de schermen. Van leveringen uitpakken tot bestellingen klaar maken voor verzending.

Daarnaast is ze ook de mama van Kathleen en denkt ze vaak mee over nieuwe producten, nieuwe acties en allerlei andere activiteiten.

Ze is eigenaar van Idhaya (Hovawart) en Bickel (Kooikerhondje) met beide honden is actief getraind in diverse takken van de hondensport. Idhaya is inmiddels op pensioen en Bickel mag nog regelmatig een Agility rondje mee pikken.

Mozanne

Heb je een social post van The Dog Company gezien? Grote kans dat die door Mozanne is gepost. Social media en online marketing is haar ding. Een afbeelding nodig? Daar draait Mozanne haar hand niet voor om!

Ze is eigenaar van Rosa (Kooikerhondje) en ze traint hiermee actief Agility. Rosa is een echte Kooiker maar stapelgek op Agility.

D

Danielle

Danielle geeft hondentraining bij The Dog Company. Met name bij de opvoedingscursussen zoals Puppy- en Beginners en de Basiscursus zal je haar tegenkomen. Ook borrelen er regelmatig leuke workshops of korte cursussen om te proeven aan diverse andere activiteiten.

Danielle is eigenaar van Saar en Fien (beide Labrador). Saar doet nog recreatief aan Hoopers en mag verder van haar oude dag genieten. Fien is nog volop in opleiding maar is nu al gek op tunnels, dus de kans is groot dat ze daar later wat mee gaat doen.

Karin

Karin geeft speurlessen bij The Dog Company. Mantrailing is helemaal haar passie en dat spat er vanaf! 

Karin is eigenaar van Bailey en Chuck (beide Novia Scotia Duck Tolling Retrievers). Met Bailey zie je haar op de foto, beide honden doen actief aan mantrailen.

Karin Lund met Bailey