Hondenplons

De hondenplons vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 september 2018. In 2017 hebben bijna 100 honden de plons bezocht en veel plezier beleeft samen met de baas. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de datum voor 2019? Laat dat ons dan weten.

Praktische gegevens

Adres: Zwembad de Honte
Emmastraat 19, 4587 BL Kloosterzande

Openingstijden: 13.00 - 17.00u

Organisatie: The Dog Company in samenwerking met de gemeente Hulst

Toegang: gratis
Om voorrang te krijgen bij het binnenkomen is het dit jaar mogelijk om alvast online je early bird ticket aan te vragen.

Helaas zijn de tickets allemaal gereserveerd. Zonder ticket binnen komen is helaas niet meer mogelijk.

Privacy: Tijdens het bezoek worden er beeldmateriaal gemaakt door diverse fotografen (zowel amateurs als professioneel). Daarom kunnen we niet anders dan stellen dat je door het bezoeken van dit evenement hier geen enkel probleem mee hebt. Ook niet met het gebruik van het beeldmateriaal door de fotograaf of The Dog Company. The Dog Company kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik of misbruik van foto's waar u of uw hond(en) op te zien zijn.

Meer informatie kan opgevraagd worden via contact.

Kom jij ook naar de hondenplons?

Speciaal voor hond en baas is het zwembad een extra dag geopend. Tussen 13 en 17u ben je welkom met hond. De toegang is gratis. Zowel het kleine als het grote bad is toegankelijk voor jou en je hond. Neem zeker ook iets leuks mee om in het water te spelen, zoals een balletje of een ander leuk speeltje.

Om de hondenplons zowel voor jou als je hond op een leuke manier te laten verlopen volgen vindt je hieronder enkele praktische tips en huisregels.

IMG_2086

Meer foto's van 2017 kan je bekijken op onze Facebookpagina.