HOME

Fan van The Dog Company?

Super leuk dat je fan bent van ons! We doen ons best om leuke producten te verzamelen en ons opperbest in te zetten voor alle klanten!

Wist je dat je als fan ook iets meer kunt betekenen voor The Dog Company? En je er zelf ook nog iets aan overhoudt? Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder ;-).

Als actieve hondeneigenaar kom je regelmatig andere hondeneigenaren tegen op de hondenschool, tijdens het wandelen op vakanties en nog veel meer geweldige plaatsen.

Ben je super enthousiast over dat ene speeltje? Of heb je hét tuigje gevonden voor je hond? Dan deel je dat vast met veel mensen en als je tevreden bent van onze service stuur je mensen vast en zeker weer naar onze shop! En daar zijn we zo ontzettend blij mee! We willen je er zelfs voor belonen!

Als je jezelf aanmeld voor ons fanprogramma kan je namelijk commissie verdienen op aankopen die via jou gebeuren. Die commissie kan je dan weer opnemen als geld of om te besteden in onze shop. Zo kan je dus zelfs je speeltje/tuigje of wat dan ook weer simpelweg terug verdienen.

Na het aanmelden krijg je toegang tot een speciaal gedeelte waarbij je persoonlijke links kunt maken om te delen via WhatsApp, social media of zelfs via een website.

Voordelen van het fanprogramma van The Dog Company

  • Jij bepaalt helemaal zelf hoe je ons wilt helpen
  • Je krijgt unieke URL’s & een kortingscode
  • Je hebt zelf inzicht in het aantal verkopen via jouw code of link
  • Je krijgt 5% van de verkoop via jouw link of code

Hoe gaat het precies?

Je kan je gemakkelijk registreren voor ons faxprogramma/affiliate programma via onderstaande link. Zodra je bent goedgekeurd heb je toegang tot jouw persoonlijke omgeving waar je alle statistieken kunt volgen! Je krijgt een unieke persoonlijke kortingscode en de mogelijkheid om persoonlijke links aan te maken. Als er dan iemand een bestelling plaatst via jouw kortingscode of link dan ontvang jij 5% over die verkoop! Je hebt via je persoonlijke omgeving altijd inzicht in het aantal bestellingen dat geplaatst is met jouw link of code. Mocht een bestelling retour gestuurd worden dan wordt dat ook verwerkt in jouw account.

Zodra jouw tegoed boven € 50,- komt nemen we contact met je op om het op te nemen of uit te betalen. Wil je het eerder opnemen? Dat kan door even contact met ons op te nemen.

Hoe kan je bestellingen krijgen voor ons?

Dat mag jij helemaal zelf beslissen! Je kan ervoor kiezen om een bepaald artikel te delen of gebruik te maken van ons beeldmateriaal. In jouw omgeving hebben we diverse foto’s staan die je vrij mag gebruiken. Delen op Social media mag ook uiteraard.

Ik heb een blog/website kan het dan ook?

Jazeker! Je kan zelf persoonlijke links aanmaken die je kan inzetten op je website of blog.

Maar ik ben geen ondernemer

Ook als je niet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan je meedoen met ons fanprogramma. Let wel even op dat als je veel inkomsten genereert en je doelbewust ons programma inzet om geld te verdienen, dan kan de belastingdienst je zien als ondernemer. Ben je wel ondernemer? Geef dan je gegevens correct door zodat we dit op de juiste manier kunnen verwerken.

Wil je je aanmelden voor ons fan programma/affiliate programma? Klik dan hier.