HOME / Thuisbezorgen

Thuisbezorgen

Verzendtermijn

We hebben overal zoveel mogelijk vermeld wat de verwachte verzendtermijn is per product.
Indien uw artikelen afwijkend van de website niet voorradig zijn nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op over de verwachte levertijd.
Indien niet alle producten voorradig zijn zoals gemeld op de website (in nabestelling op de bevestiging) dan wacht uw volledige bestelling tot deze compleet verzonden wordt. Wacht u specifiek op een artikel? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Over het algemeen sluiten wij de dag af op de volgende tijden:
Maandag 16.00u
Woensdag 16.00u
Dinsdag & Donderdag geen verzending
Vrijdag 16.00u

Wil je zekerheid dat je bestelling voor een bepaalde tijd binnen is? Neem dan even contact op of chat als we online zijn.

Levering

Wij verzenden 99,9% van onze bestellingen met PostNl. The Dog Company behoudt echter het recht om te kiezen voor een afwijkende vervoerder of om je bezorgkeuzes te wijzigen indien nodig.
Ook is het mogelijk om aan te geven om je bestelling op een servicepunt te laten leveren, standaard kiezen we het dichtste punt vanaf uw adres, mocht u een voorkeur hebben dan mag je dit altijd aangeven in de opmerkingen. Vanaf dat het pakket bij PostNl is wordt het normaliter 1-2 werkdagen later bij u aangeboden of op het servicepunt afgegeven, het kan echter voorkomen dat PostNl vertragingen heeft op drukke momenten. Helaas hebben we op de snelheid van leveren geen invloed.
Ben je niet thuis als jouw bestelling wordt aangeboden, dan wordt deze aangeboden bij je buren.
Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden dan gaat je bestelling naar een servicepoint of postkantoor waar je het binnen 7 dagen kan afhalen.
Is je bestelling 5 dagen na verzending nog niet bezorgd? Dan kijken we graag met je mee of wij meer informatie kunnen achterhalen en eventueel stellen we een onderzoek in naar het pakket.

Leverbelofte

Wij beloven geen leverdatum, simpelweg omdat we afhankelijk zijn van PostNl voor de levering. We vinden dat als we een belofte maken, dat we die moeten nakomen. Dit is helaas niet altijd mogelijk via PostNl, daarvoor zijn we helaas te klein.
Wel beloven we je pakket zo snel mogelijk te verzenden volgens de aangegeven verzendtermijn bij het product, indien we daar vanaf moeten wijken nemen we contact met je op.

Bent u woonachtig in een ander land dan Nederland of België?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.