HOME

Team The Dog Company

Natuurlijk wil je graag wat meer weten over The Dog Company! Op deze pagina stellen we iedereen aan je voor. Van de eigenaar tot de winkel en natuurlijk ook de hondenschool.

Kathleen – Team

Kathleen is eigenaar en hoofdtrainer bij The Dog Company. Ze geeft actief les in opvoeding, Agility, Hoopers en Treibball. Op de foto zie je haar samen met Jack (Australian Shepherd) en hiermee trainde ze actief Hoopers voor wedstrijden en recreatief Agility en Treibball. Helaas is Jack in januari ’23 onverwacht ingeslapen. Momenteel is ze volop bezig met de opvoeding van Turbo (Australian Shepherd) geboren december ’22.

Na diverse opleidingen (MBO & HBO) gericht op dieren en met name honden is ze in haar laatste jaar van haar HBO Dier- en Veehouderij opleiding gestart met The Dog Company.

Wil je graag meer weten? Dat kan hier!

Kathleen-en-Jack
Chris en Idhaya

Chris – Team

Chris zal je vooral tegenkomen in de winkel te Kloosterzande. Maar ze doet ook veel hand en span werken achter de schermen. Van leveringen uitpakken tot bestellingen klaar maken voor verzending.

Daarnaast is ze ook de mama van Kathleen en denkt ze vaak mee over nieuwe producten, nieuwe acties en allerlei andere activiteiten.

Ze is eigenaar van Idhaya (Hovawart), Bickel (Kooikerhondje) en Puck (Kooikerhondje) met al haar honden is actief getraind in diverse takken van de hondensport. Idhaya is inmiddels op pensioen en Bickel mag nog regelmatig een Agility rondje mee pikken. Puck is een herplaatser die samen met haar man actief traint momenteel.

Mozanne – Team

Mozanne is gediplomeerd Prins Health Coach. Ze weet alles over hoe je er voor zorgt dat je hond zo gelukkig en gezond mogelijk blijft. Met een achtergrond in coaching en de detailhandel heeft ze behoorlijk wat ervaring in het geven van persoonlijk en op maat gemaakt advies.

In onze winkel, via de chat en telefoon geeft ze doordeweeks het beste advies over alle producten en geeft antwoord op al je vragen. Ook vragen over hondenvoeding kun je hier zeker kwijt. Daarnaast verzorgt ze alle social media berichten en helpt ze bij alle dagelijkse werkzaamheden.

Ze heeft altijd actief Agility getraind met Rosa (Kooikerhondje) die helaas veel te vroeg is overleden. Nu heeft ze Bilbo (Kooikerhondje) waarmee ze graag ook weer wil gaan sporten zodra hij de juiste leeftijd heeft bereikt.

Mozanne en Rosa