Fietsen met de hond

Fietsen is een hele leuke en goede manier om samen met uw hond te genieten van onze omgeving. Ook is het een goede manier om de conditie van je hond op te bouwen, zijn spieren te versterken en eventueel wat overgewicht te verliezen. Honden lopen gemiddeld 10-15 kilometer per uur dus met de fiets meelopen is voor een hond heel goed te doen. Een kilometer of 20 is voor een getrainde hond zelfs geen enkel probleem.

Tijdens de workshop gaan we werken aan het aanleren van het netjes lopen naast de fiets. Waarna je al snel kan starten met een stukje fietsen. Thuis ga je hiermee verder en kan je de training afronden.

Omdat fietsen voor onze honden toch best een inspannende oefening is zijn er wel enkele belangrijke punten. Uw hond dient volgroeid te zijn, dit is echter afhankelijk per ras wanneer dit is, gemiddeld is een hond uitgegroeid rond 1-jarige leeftijd, bij grote rassen zal dit later zijn. Uw hond kan deelnemen aan de workshop vanaf 6 maanden oud.

Indien de temperatuur boven 22 graden uitkomt zal de datum verzet worden. Op de trainingslocatie staat over het algemeen altijd een windje vandaar dat we de temperatuur iets hoger kunnen laten worden.
U dient zelf te zorgen voor een fiets, eventueel mag u een fietsbeugel bevestigen dit is echter geen vereiste. Bij uitzondering kan een fiets voorzien worden.

Deze workshop is inclusief:

  • Theorieboek
  • 2u groepsbegeleiding
  • Gratis, telefonische en e-mailbegeleiding over fietsen met de hond
  • 15% korting bij aankoop van producten
  • Certificaat van deelname

De workshop vindt plaats op onderstaande datum.
Is de datum nog niet ingevuld? Dan zijn we bezig met de nieuwe planning in overleg met de cursisten.

De workshop Fietsen met de hond kost € 20,- incl 21% BTW.

Impressie

[button href="http://thedogcompany.nl/schrijf-je-nu-in-workshop" style="emboss" size="large" color="#d98b39" hovercolor="#915e00" textcolor="#ffffff" texthovercolor="#ffffff" icon="pencil"]Schrijf je nu in[/button]

Lesrooster

DagDatumTijd

Indien u niet kan op bovenstaande datum neem dan zeker contact met ons op dan bekijken wij andere mogelijkheden.