Hersenwerk

De workshop Hersenwerk is geschikt voor alle honden vanaf 10 weken.

Hij bestaat uit 1,5 uur praktijkbegeleiding.

Veel gedragsproblemen ontstaan doordat de hond in zijn dagelijkse leven weinig uitdaging vindt. Veel rassen zijn gefokt om zelfstandig een bepaalde taak uit te voeren, in onze samenleving is daar vaak echter geen behoefte meer aan of is de mogelijkheid er niet. Een goed alternatief hiervoor is hersenwerk. De hond leert zelfstandig een probleem op te lossen en moet hiervoor zijn hersenen gebruiken. Dit kan zijn om een voerbeloning te kunnen vinden of een speeltje op te speuren. U zal zien dat dit veel vermoeiender is dat bijvoorbeeld een flinke wandeling of fietsuitstapje.

Tijdens de workshop Hersenwerk geven wij u verschillende mogelijkheden om met uw hond hersenwerk te doen. Daarnaast wordt ook bij u de creativiteit aangewakkerd om zelf nieuwe hersenwerk oefeningen te gaan bedenken en uw hond aan te bieden. Kortom een actieve workshop waarbij u beide profiteert van de voordelen.

Deze workshop is inclusief:

  • 1,5u groepsbegeleiding
  • Gratis, telefonische en e-mailbegeleiding over hersenwerk met de hond
  • 15% korting bij aankoop van producten
  • Certificaat van deelname

Impressie

[button href="http://thedogcompany.nl/schrijf-je-nu-in-workshop" style="emboss" size="large" color="#d98b39" hovercolor="#915e00" textcolor="#ffffff" texthovercolor="#ffffff" icon="pencil"]Schrijf je nu in[/button]

Lesrooster

DagDatumTijd

Indien u niet kan op bovenstaande datum neem dan zeker contact met ons op dan bekijken wij andere mogelijkheden.