Hondenbrok Swap & Help – Gratis hondenvoeding

Natuurlijk wil jij alleen het beste voor je harige vriend! Het kan echter soms een beetje zoeken zijn, wat de juiste keuze is voor jouw hond. Daarom organiseren we vanaf 3 april tot en met 29 april 2023 de Hondenbrok Swap & Help. Tijdens deze maand kan je jouw huidige hondenvoer omruilen voor een gratis zak BF Petfood zodat jij zelf kan proberen of het geschikt is voor jouw hond.

De Hondenbrok Swap & Help werkt als volgt

 1. Kom in de periode van 3 t/m 29 april 2023 langs in onze winkel te Kloosterzande, neem je huidige voeding mee
 2. Geef aan dat je graag gebruik wilt maken van de Hondenbrok Swap & Help actie
 3. Samen kijken we welke variant het beste geschikt is voor jouw hond
 4. Je krijgt een gratis zak mee naar huis
 5. Je oude voeding zamelen we in en gaan we doneren aan een goed doel
 6. Probeer de nieuwe voeding en kijk hoe je hond het erop doet

Wij zijn ervan overtuigd dat elke hond het goed kan doen op de voeding van BF Petfood en we willen je graag helpen om de overstap te maken naar een natuurlijke, betaalbare en gezonde optie voor jouw hond. BF Petfood is een Nederlands merk dat gebruik maakt van hoogwaardige ingredi├źnten voor een betaalbare prijs. Voor elke hond is er een geschikte variant.

Kom dus snel naar onze winkel en ruil je oude brokken in voor een gratis zak hondenvoer!

Het is een win-win situatie: Niet alleen jouw hond zal er op vooruit gaan, maar ook andere dieren in nood zijn heel blij met de gedoneerde voeding. We staan klaar om je te helpen!

Voorwaarden Hondenbrok Swap & Help

 • De actie loopt van 3 t/m 29 april 2023
 • Neem je oude zak voeding mee, deze mag reeds open zijn. De zak mag nog niet leeg zijn.
 • Je krijgt in ruil voor je oude zak een kleine zak van BF Petfood gratis. Indien je graag gelijk een grote zak meeneemt zullen we dit verrekenen volgens het aantal kg.
 • 1 zak per huishouden
 • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met een adviesgesprek en een opvolgingsgesprek
 • Indien je reeds BF Petfood klant bij ons bent hebben we een andere leuke actie voor je! Stuur ons hiervoor even een berichtje.

BF Petfood

BF Petfood is een natuurlijk Nederlands merk hondenvoeding waar wij met ons hele team als een blok achter staan. Het is een uitgebreid assortiment waardoor we voor bijna alle honden een geschikte voeding kunnen vinden. Wil je graag meer weten over BF Petfood dan kan je dat doen op hun eigen website.

Hondenbrok Swap & Help