HOME / Love it garantie west paw

Love it Garantie West Paw

Love it garantie West Paw

West Paw introduceert nieuwe Love it garantie op alle producten

We zijn erg blij om te mogen melden dat West Paw meer manieren gevonden heeft om jou – en je honden – blij te maken. West Paw geeft nu garantie op elk product geproduceerd in hun fabriek te Montana – alle producten dus. Als je niet blij bent met een West Paw product, dan wordt het vervangen of wordt je aankoop vergoed. Zo simpel is het, gemakkelijk en zonder gedoe.

“Because we make everything ourselves in our own Bozeman, Montana-based facility, we have complete control over every step of our manufacturing process. This means we are 100% confident in the durability and safety of everything we make. So, it’s only natural that West Paw now guarantees every single one of our products.”

Spencer Williams, Owner, and CEO West Paw

Kleine letters:

  • De Love it garantie geldt tot 6 maanden na aankoop.
  • West Paw behoud het recht om een vergoeding, vervanging of een alternatief product te verschaffen gebaseerd op elke individuele situatie.
  • Eenmalige vervanging of vergoeding per huishouden en per speelgoedontwerp (niet per aankoop).
  • Aankoopbewijs is nodig voor vergoedingen.
  • Een foto van het beschadigde speelgoed is nodig, deze sturen wij ter beoordeling door naar West Paw en met de conclusie komen wij zo snel mogelijk bij u terug.
  • De garantie vergoed niet eventuele verzendkosten naar u toe. U ontvangt een waardebon ter waarde van het speeltje.

Het doel van de love it garantie is om zeker te zijn dat je hond het juiste product heeft om te kauwen, spelen en ontspanning. Als je een West Paw product hebt aangeschaft waarvan je dacht dat het onverwoestbaar was, maar je kampioen sloper heeft het voor elkaar om er vol doorgeven te gaan willen we je een nog duurzamer ontwerp aan kunnen bieden.

Maak gebruik van de love it garantie door met ons in contact te komen via de weg die voor jou het fijnste is!

Kathleen den Dekker – The Dog Company