Iris van Deur keuringen

Iris komt twee dagen en zit al bijna vol!

Update 2019: Vanwege de grote animo en de regelmatige aanwezigheid is het niet meer te doen om Iris via de website aan te kondigen. Via de evenementen op onze Facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden en kan je rechtstreeks inschrijven.

Wow, deze keer is er wel erg veel animo voor de keuringen van Iris van Deur. Dit voorjaar prikten we een datum (27 oktober 2018) voor het najaar en deze zomer hebben we de inschrijvingen via Facebook open gezet. Dat resulteerde in een geweld van aanmeldingen (super leuk!) waardoor we al snel besloten om haar ook zondag 28 oktober 2018 uit te nodigen.

Ook die tweede dag is inmiddels aardig vol gelopen. We hebben op het moment van schrijven nog 6 plaatsen, waarvan 4 op zondag en 2 op zaterdag (16u/16.30u). Als die vol zijn wordt het weer wachten tot het voorjaar.

Wil je graag weten wat Iris allemaal kan betekenen voor je hond? Check dan haar website via deze link

Persoonlijk is Iris voor mij de eerste stap geworden voor honden als er nog maar iets kan wijzen op problemen met de gewrichten, zenuwen of spieren. Bij gedragsproblemen stuur ik mensen graag eerst langs haar, want vanuit pijn kan je immers heel chagrijnig of verdedigend worden. Maar ook honden die problemen hebben gehad met de gewrichten zoals HD, een gebroken poot of honden die ik op training niet voluit zie lopen stuur ik door. 

De keuring is absoluut niet te vergelijken met de jaarlijkse keuring bij je dierenarts (ook erg belangrijk hoor!) deze keuring gaat veel dieper en focust zich echt op de beweging van je hond. Je hond heeft immers nogal wat te lijden op die vier poten. Zeker als je ook nog eens sport of actief bezig bent met je hond. In dat geval is het zelfs preventief aan te raden!

Kortom iets wat je niet mag missen. En deze editie is extra goedkoop wegens het grote aantal aanmeldingen ;-).

Oja, inschrijven kan via deze link 

Geplaatst in Nieuws.