lezing revalidatie

Lezing: Puppy’s in beweging; hoe breng ik mijn pup verantwoord groot!

Update 2019: Vanwege de grote animo en de regelmatige aanwezigheid is het niet meer te doen om Iris via de website aan te kondigen. Via de evenementen op onze Facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden en kan je rechtstreeks inschrijven.

Zaterdag 14 oktober 2017  om 14.00u zal orthomanueel en revalidatie dierenarts Iris van Deur, naast de keuringen, een lezing geven. Ditmaal zal ze spreken over verantwoorde beweging bij opgroeiende honden.

Inhoud

Over beweging met een jonge hond zijn er veel verhalen, veel misverstanden en toch ook veel onduidelijkheden. Want wat is nu eigenlijk het beste voor een jonge hond? Hoe lang kan ik nu eigenlijk met hem wandelen, klopt de 5-minuten regel? Kan je met een jonge hond al beginnen met naast de fiets lopen? Mag hij traplopen? Hoe zit het met loslopen op zich? Achter ballen aan rennen? In het losse zand aan het strand rennen is dat niet te belastend? 

Een lezing over het verantwoord bewegen van de opgroeiende, jonge hond. Een niet te missen lezing voor elke (toekomstige) eigenaar van een jonge pup, maar uiteraard ook erg interessant voor als je hond al iets ouder is.

Om 14.00u op zaterdag 14 oktober 2017 zal Iris deze onderwerpen allemaal meenemen. Ook zal de lezing achteraf digitaal besteld kunnen worden. 

Inschrijven

Deelname aan de lezing kost slechts € 7,50 en kan via deze link.

Meer over Iris?

Iris van Deur is een van de drie Orthomanuele dierenartsen in Nederland en ze is de enige revalidatie dierenarts in Nederland. Ze heeft een eigen praktijk te Eindhoven (www.dierenkliniekivd.nl).

Iris haar vorige lezingen kan je nog steeds digitaal bekijken via onderstaande links:

Kreupelheden

Sporthond

Geplaatst in Nieuws.