Over ons

Over ons

The Dog Company is de grootste professionele hondenschool in de regio. Bijna dagelijks verzorgen wij de training voor honden en hun baas van pup tot volwassen hond in diverse disciplines. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en volgen minimaal twee keer per jaar bijscholingen.

Voor alle honden

Wij verwelkomen alle honden, van jong tot oud en alle rassen. Met een pup kan u direct starten met een privéles behorende bij de puppy- en beginnerscursus. Tevens is er de mogelijkheid om door te stromen naar de diverse sportdisciplines die worden aangeboden.

The Dog Company helpt u bij het opvoeden van uw pup, maar ook op latere leeftijd kan u verschillende sporten uitoefenen met uw hond.

Wij trainen volgens positieve methoden, wat betekend dat wij trainen zonder de hond pijn, angst of ander ongemak te laten voelen. Bij voorkeur gebruiken wij de clicker of een markeerwoord.

Kwaliteit en bijscholing zijn erg belangrijk voor ons.

Locatie

Onze trainingslocatie is gevestigd in Kloosterzande, goed en snel te bereiken vanuit de omliggende dorpen van de gemeente Hulst, Terneuzen en Sint-Gillis-Waas. Ook van grotere afstand mogen wij regelmatig klanten ontvangen.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf waardoor we stagiaires van harte welkom heten.

Wij wensen u veel leesplezier op onze website.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft vernemen wij dit graag.