Doe mee en Scoor bij de Veiling van The Dog Company!

Veiling The Dog Company

Klaar voor een week vol plezier, biedingen en geweldige deals? The Dog Company organiseert opnieuw de jaarlijkse veiling van hondenproducten, en jij bent uitgenodigd om mee te doen! Hier zijn de details:

Wanneer?

Van 5 tot en met 11 februari 2024 kun je online deelnemen aan onze veiling. Zet het in je agenda en mis het niet!

Wat valt er te veilen?

De inhoud van de veiling blijft een mysterie tot de startdatum, maar we beloven een gevarieerde selectie van hondenproducten. Denk aan items uit ons assortiment, producten met kleine foutjes of met beschadigde verpakkingen. Elke item heeft zijn eigen verhaal.

Hoe werkt het?

Op de eerste dag onthullen we regelmatig nieuwe producten voor biedingen. Bekijk het startbod en bestaande biedingen, plaats je eigen bod en strijd met andere bieders. Onthoud dat elk product een minimumbod heeft.

Op de laatste dag passen we eventueel het minimumbod van populaire items aan. Na afloop van de veiling maken we de winnaars bekend en betaal je als winnaar jouw gewonnen veiling(en).

Waar gebeurt het?

Alles speelt zich online af op onze website. Als er op dit moment geen veiling actief is, kun je je e-mail achterlaten voor toekomstige updates.

Tips voor een succesvolle veiling

Om het meeste uit de veiling te halen, hier zijn een paar tips:

  • Lees de veilingregels zorgvuldig door.
  • Vernieuw regelmatig de pagina voor updates.
  • Elk veilingitem heeft een nummer.
  • Geniet van de ervaring en ga niet over je budget heen!

Klaar om mee te doen? Zorg ervoor dat je vanaf 5 februari aanwezig bent voor een week vol plezier, biedingen en geweldige vondsten!

Tot ziens op de veiling!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *