Klant aan het woord: Judith

Klant aan het woord Judith header

Wat leuk dat ik je mag interviewen! Kan je wat meer over jezelf, je gezin en je hond vertellen? Denk aan leeftijd, ras of er nog andere huisdieren zijn.

Ik ben Judith de Vree en woon met mijn man, kinderen en onze poes Pip in Kloosterzande. Ik ben gek op dieren en 8 jaar geleden leek ons een mooi moment om een hond in ons gezin op te nemen. De kinderen waren toen oud genoeg om ook eens met hem te gaan wandelen en ik was van baan gewisseld waardoor er bij mij ook meer ruimte kwam voor een hond. Onze nieuwe huisgenoot werd Snoopy. Een tricolor Cavalier King Charles Spaniël. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. Snoopy is altijd blij en grappig en vindt het geweldig om dingen samen te ondernemen.

Sinds welke leeftijd is je hond onderdeel van jullie gezin?

Snoopy is nu bijna 8 jaar geleden als pup van 12 weken bij ons komen wonen.

Hoe ben je bij the Dog Company terecht gekomen?

Ik had bij een andere hondenschool de puppycursus gevolgd en dat was niet helemaal zoals ik me had voorgesteld en hierdoor was ik verder zelf aan de slag gegaan met de opvoeding. Omdat Snoopy zo’n makkelijke hond is ging dat prima. Zo’n 4 jaar geleden ontdekte ik de site van the Dog Company en leek Agility me erg leuk om samen met Snoopy te gaan doen.

Wat gaf de doorslag waardoor je klant bent geworden bij The Dog Company?

Ik twijfelde of een Cavalier King Charles Spaniël wel ‘geschikt’ was voor Agility maar na het leuke gesprek met Kathleen was ik om en gingen we de uitdaging aan en heb hier nog geen seconde spijt van gehad.

Waarom zouden andere hondeneigenaren voor ons moeten kiezen?

De lessen zijn in kleine groepen en worden in een ontspannen sfeer gegeven. Het leuke is dat er allerlei verschillende rassen de revue passeren. Van klein tot groot en zo zie je dat je met elk ras aan de slag kunt gaan.

Welke training(en) heb je gevolgd en/of volg je momenteel?

Zoals ik al heb verteld ben ik begonnen met een puppycursus. 4 jaar geleden zijn we gestart met pre-Agility gevolgd door basis en vervolg tot we bij de recreanten terecht waren gekomen. Omdat Snoopy nu bijna 8 is en al dat springen en rennen toch wel wat zwaar voor hem werd ben ik dit jaar overgestapt naar de Hoopers Basiscursus wat ook erg leuk is.

Wat maakt trainen bij the Dog Company leuk?

De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven, er is tijd voor een grapje tussendoor en zelf leer je ook weer nieuwe dingen. Tevens is het altijd leuk om dingen samen met je hond te ondernemen. Zodra ik de trainingstas pak wijkt hij niet meer van mijn zijde en kan hij niet wachten om te vertrekken.

Wat is het leukste dat je al geleerd hebt bij The Dog Company?

Dat het ook voor jezelf een uitdaging is, de hond reageert op jouw aanwijzingen dus ook voor jezelf is er werk aan de winkel ha ha. Beetje zelfspot kan geen kwaad soms.

Wat is de meest waardevolle les die je geleerd hebt?

Dat het niet uit maakt wat het ras of de leeftijd van je hond is. Er is altijd wel een cursus die aansluit bij jullie combinatie.

Wat vindt je het allerleukste aan het hebben van een hond?

De onvoorwaardelijke liefde die je van zo’n beestje krijgt en de vrolijkheid die hij elke dag weer uitstraalt, daar wordt je zelf ook vrolijk van.

Wat vindt je het moeilijkste of is de grootste uitdaging aan het hebben van een hond?

Soms is het best lastig om consequent te zijn, toch zeker omdat het iets is wat je met z’n allen moet doen en je hond donders goed weet dat als hij even zielig kijkt hij toch vaak aan het langste eind trekt…

Wat zou je nog met je hond willen bereiken?

Ik hoop dat we nog lang van Snoopy mogen genieten en lekker verder kunnen trainen in welke vorm dan ook.

Heb je nog tips voor andere hondeneigenaren?

Voor je een hond aanschaft moet je je goed inlezen over welk ras er past in jouw situatie.

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *