Maak Moederdag Onvergetelijk met een fotoshoot van je hond!

Blog - Moederdag fotoshoot banner

Op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau voor de hondenliefhebber in jouw leven? Zoek niet verder! Bij The Dog Company hebben we iets speciaals voor alle hondenmoeders: een unieke fotoshoot op onze locatie op 13 april 2024.

Laat je vereeuwigen samen met je trouwe viervoeter in een prachtige natuurlijke setting, vastgelegd door onze getalenteerde huisfotograaf, Marina. Marina’s focus ligt op het vastleggen van echte momenten en de speciale band tussen jou en je hond, waardoor de foto’s een authentiek en natuurlijk gevoel krijgen. Deze keer heeft ze gekozen om de kracht van de natuur naar voren te laten komen op de foto’s. Zie enkele voorbeelden van de shoot van vorig jaar.

Na de fotoshoot heb je de mogelijkheid om digitale foto’s aan te schaffen voor slechts €7,50 per stuk. Er zijn verschillende opties beschikbaar waaruit je kunt kiezen, zodat je precies die foto’s kunt selecteren die het beste bij jou passen.

Moederdag fotoshoot inschrijven

Inschrijven voor deze bijzondere ervaring is eenvoudig! Vul gewoon het onderstaande formulier in en reserveer je plekje voor deze unieke Moederdag fotoshoot. Maak van Moederdag 2024 een dag om nooit te vergeten voor jou en je harige metgezel!

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Speciale verzoeken

Heb je speciale verzoekjes of ideeën laat het hieronder weten.

Wacht niet te lang, want de beschikbare plekken zijn beperkt! We kijken ernaar uit om jou en je hond te verwelkomen op onze locatie voor een onvergetelijke fotoshoot.

Foto collage moederdag fotoshoot

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *