Nieuw! Pomppa hondenjassen

Nieuw Pomppa hondenjassen

Nieuw in ons assortiment zijn de Pomppa hondenjassen. Deze jassen hebben we zelf getest, door verschillende klanten laten testen én ook bestaande klanten gaven aan dat dit erg fijne jassen zijn. Vandaar dat we deze nu ook in ons assortiment een plaatsje hebben gegeven.

ToppaPomppa
ToppaPomppa in de kleur Kymppi

Maak van het weer je vriend!

De slogan van Pomppa

Het is een Fins bedrijf gespecialiseerd in functionele hondenkleding. Ze hebben klanten over de hele wereld en is zeker ook geliefd in de sportwereld. Deze producten combineren het praktische met het functionele en een goede pasvorm. Hun doel is om je hond te laten genieten van buitenactiviteiten ondanks het weer.

JumppaPomppa
JumppaPomppa in de kleur Pink

De eerste klanten waren sporthonden. De founder en ontwerper van Pomppa, Meri Alku, is gestart met het maken van jassen voor haar eigen Agility honden. Het aanbod is voor het eerst gepresenteerd voor een breder publiek op de Agilty World Championships 2008 in Helsinki, Finland. De precieze ontworpen details van het eerste product, PerusPomppa, worden nog steeds meegenomen in de andere jassen. De ruime kraag, de ventilatie bij de staart en het brede buikpaneel wat vast gemaakt wordt als een riem zijn eigenschappen die Pomppa onderscheiden van andere producten op de markt.

Pomppa is de jas voor een actieve hond. Deze kleding beschermt je hond van koud en nat weer zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Ze zijn snel aan te doen, gemaakt van duurzame materialen en beschikbaar in stijlvolle kleuren uiteraard. De meest belangrijke missie van het bedrijf is het welzijn van jouw hond.

PerusPomppa
PerusPomppa in de kleur Graphite

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *