Twee stappen om je Tug-E-Nuff speeltje onweerstaanbaar te houden

Twee stappen om je Tug-E-Nuff speeltje onweerstaanbaar te houden

Ondanks dat het speelgoed van Tug-E-Nuff ontworpen is om uren van plezier te geven (zelfs als je hond heel erg enthousiast is om eraan te trekken) is het niet onverwoestbaar.

Hier zijn twee stappen om je Tug-E-Nuff speelgoed fris en onweerstaanbaar te houden…

Stap één voor je Tug-E-Nuff speeltje: Onthoudt, een trekspel is teamsport!

Een van de dingen die centraal staan bij het ontwerpen van trainingshulpmiddelen is dat het spelen van een trekspel de perfecte manier is om je band te versterken met je hond. Het creëert een sterk en speciaal partnerschap wat je voorwaarts zal helpen in je training (en je alledaagse leven!).

Om die reden, zou het speelgoed van Tug-E-Nuff enkel gebruikt moeten worden wanneer je er samen mee wil gaan spelen. Voorkom om dit soort speelgoed in te zetten om je hond bezig te houden.

Bijvoorbeeld als je hond alleen thuis is, wanneer je aanschuift voor een Agility rondje (als je aandacht op de ring is en niet bij je hond) of tegen het einde van een training en je trainer wil je feedback geven (eerst spelen met je hond – de feedback kan wachten!).

Het meest belangrijke om te onthouden is dat ze staan voor plezier, motivatie en interactieve speeltjes, maar ze zijn niet onverwoestbaar!

Stap twee voor je Tug-E-Nuff speeltje: Hou je speeltje fris!

Hopelijk, na een tijdje, gaat je speeltje er een beetje gebruikt uit zien – dat is super, het betekend dat jij en je hond een geweldige tijd samen hebben!

Toch zijn er een paar dingen die je kan doen om je speeltje fris te houden van tijd tot tijd.

We adviseren je speelgoed schoon te spoelen in een wasbak met koud water of, als het echt nodig is, het in de wasmachine te doen apart van alle andere dingen op een koel programma (er is altijd kans dat sommige kleuren uitlopen en niemand wil een oranje onderboek die ooit wit was!).

Als je speelgoed gemaakt is van een vacht (schapenhuid, konijnenhuid of neobont) kan je het beste even met een hondenborstel erover gaan om het volume er terug in te brengen waar je hond zo van houdt.

Heb je meer vragen over het speelgoed van Tug-E-Nuff? Laat het me gerust weten!

Shop je onweerstaanbaar motivatiespeelgoed hieronder!

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *