Verzending met de feestdagen

In verband met de feestdagen kan het zijn dat de levering iets langer duurt of dat de verzender niet levert op bepaalde dagen.Kersthanger Woof!

Wat betreft de Nederlandse vervoerders:

DHL levert op 24 en 31 december wel pakjes af voor 15.00u. PostNL levert op 24 en 31 december enkel pakjes af op een PostNL punt voo 15.00u. DPD levert op 24 december en 31 december wel pakjes af voor 15.00u. Op 25 en 26 december en 1 januari zullen er geen pakjes bezorgd worden.

Voor België, BPost geldt het volgende:

Op 24 december en 31 december sluiten de postkantoren ten laatste om 16.00u en afhankelijk van de openingstijden van de instelling of handelszaak waar het postpunt gevestigd is. De postbodes doen hun gewone ronde zoals elke donderdag. 25 december en 1 januari zullen er geen pakjes afgeleverd worden. 26 december worden er pakjes geleverd en zijn de postkantoren open, de postpunten zijn afhankelijk van de openingstijden van de instelling of handelszaak waar ze gevestigd zijn. 2 januari worden de pakjes gewoon geleverd.

Voor alle vervoerders Nederland en België geldt:

Het streven van de vervoerder is om de pakjes de volgende dag af te leveren echter kan het zijn dat door de decemberdrukte de levering iets langer duurt.

Voor The Dog Company geldt:

Bestellingen die je voor kerst in huis wilt hebben bestel je best ten laatste op zondag 20 december 2015, indien voorradig heb je het dan normaal tijdig in huis. Bestellingen kunnen in principe elke dag doorgegeven worden, ook tijdens de feestdagen. Er worden door ons geen pakjes klaar gemaakt of bestellingen behandeld op 25 en 26 december 2015 en 1 januari 2016. Ook zullen er die dagen geen mail beantwoord worden. De andere dagen wordt er gewoon tijdens de kantoortijden gewerkt.

 

The Dog Company wenst iedereen, mens en hond, fijne feestdagen en een geweldig 2016!

Team Klantenservice.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *