Waterspeeltjes: wat zijn de leukste?

De beste waterspeeltjes voor honden

Whoehoe de eerste dagen met heerlijke temperaturen hebben we inmiddels weer achter de rug en ik krijg alweer heerlijke zomerkriebels. Mijn hond is ontzettend gek op water en aangezien we hier vlakbij de Westerschelde zitten gaan we geregeld daar wandelen. Waterspeeltjes zijn er dan altijd bij.

Nu de temperaturen oplopen is het voor ons ook weer fijner om dicht bij het water te zijn. Tijd dus om eens te kijken naar onze favoriete waterspeeltjes. Want spelen doe je overal en vooral samen!

 

Skipping Stones

Vroeger gooide ik altijd van die platte steentjes over het water (zonder hond hoor ;-)). Die konden dan zo mooi meerdere keren over het water bouncen. En de kunst was dan natuurlijk om dit zoveel mogelijk te laten gebeuren voordat hij echt onder water verdween. Herkenbaar?

Skipping stone

Ik was dus echt blij verrast dat Kurgo met juist zo’n hondenspeeltje kwam! Dit speeltje is veilig voor je hond en is hetzelfde van vorm als die platte steentjes. En net als die steentjes hebben ze allemaal een net iets andere vorm. Deze bounced ook goed over het water en blijft aan het einde gewoon drijven waardoor je hond het makkelijk kan pakken

Skipping Stones
Skipping stone blijft drijven

West Paw Zogoflex

West Paw is echt mijn favoriete merk hondenspeelgoed. Ze zijn zo multifunctioneel! En hun Zogoflex speeltjes drijven ook nog eens perfect op het water. Dus je weet altijd waar hij gebleven is.

En door de vrolijke kleuren valt hij ook nog eens goed op!

JIve, Tux en Hurley blijven perfect drijven

 

Hurley

De Hurley is toch wel de favoriet hier! Met zijn botvorm ligt hij heel fijn in de mond van mijn hond en kan ik hem ook makkelijk over pakken. Precies goed van gewicht om hem ver genoeg te kunnen gooien in het water.

Bumi

Een tweede favoriet is hier de Bumi en dat komt omdat we beide gek zijn op trekspelletjes en dat kan ook perfect met de flexibele Bumi. Ik kan hem goed horizontaal aanbieden zodat mijn hond een duidelijke plaats heeft waar hij hem kan vastpakken en ik heb daarnaast nog ruimte zat om hem zelf vast te houden. En zelfs als ik deze in het water gooi is hij ontzettend leuk!

Conclusie

Er zijn natuurlijk nog veel meer speeltjes die geschikt zijn voor in het water maar de hierboven genoemde gaan eigenlijk altijd wel mee. Hieronder vindt je speeltjes die geschikt zijn om mee te nemen bij de wateractiviteiten.

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *