Duurzame cadeautips voor de kerst

Dog Company Blog website template

Ben je op zoek naar de beste en duurzame cadeautips voor je hond of voor een hondeneigenaar? Dan ben je hier aan het goede adres. We geven je graag enkele ideeën mee voor onder de kerstboom.

West Paw Toppl Kerst

West Paw heeft de sterkste en meest duurzame hondenspeeltjes. Of je hond er nu mee wil trekken, kauwen, zwemmen of gewoon mee wil gooien deze speeltjes kunnen het allemaal!

Orbiloc Dog Dual LED kerst

Als je duurzaam zegt dan moet je wel aan de Orbiloc Dog Dual denken. Dit Deense product is het meest duurzame lampje voor je hond op de markt. Het is een veelzijdige hondenlamp beschikbaar in verschillende kleuren zodat je zeker de perfecte match kan vinden!

Pomppa hondenjas kerst

Pomppa heeft echt de allerbeste hondenjassen! Deze jas lijkt wel op maat gemaakt voor je hond en blijft gewoon op zijn plaats liggen, wat je hond ook doet. De jassen beschermen je hond tegen de kou, de wind én de regen.

Owney Kerst

Als je vraagt aan een hondeneigenaar wat hij echt niet kan missen dan is het vast en zeker een jas met veel zakken! En dat is wat Owney heeft. Deze jassen zijn ontwikkeld voor en door hondeneigenaren. Alles wat je nodig hebt tijdens een heerlijke wandeling met je hond heb je direct bij de hand.

 

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *