Nieuw: Pomppa hondenjas mét Tuigopening

Pomppa hondenjas mét Tuigopening

Pomppa hondenjassen met een tuinopening, het was een van de veelgevraagde opties van klanten! En nu is het eindelijk zover! De tuigen konden al heel comfortabel over de jassen gedragen worden, maar vanaf nu kan elk hondentuig ook onder de jas.

Pomppa hondenjas met Tuigopening

Dankzij een inventieve manier is het bij deze nieuwe jassen mogelijk om elk tuig onder de jas te kunnen dragen zonder dat er gebruik is gemaakt van ritsen, knopen of andere opties. De jassen behouden hun fijne pasvorm en gebruiksgemak, zeker nu dat ook het tuig onder de jas gedragen kan worden.

De nieuwe jassen met opening zijn beschikbaar in alle jassen: SadePomppa, KevytPomppa, PerusPomppa en ToppaPomppa. Op dit moment enkel in de kleuren Plum, Graphite en Lime.

Jouw hond kan dus comfortabel en ergonomisch beschermd worden tegen de natuurinvloeden dankzij de hondenjas met tuigopening. De jassen van Pomppa zijn erg gebruiksvriendelijk omdat ze makkelijk en snel aan te doen zijn. Daarnaast zijn ze ontzettend ergonomisch omdat ze de natuurlijke bewegingen van je hond nergens belemmeren. Én ze dragen ontzettend comfortabel zonder vervelende touwtjes of elastieken.

Vragen?

Heb jij vragen over een Pomppa hondenjas met tuigopening? Laat het ons dan gerust weten, we kijken en denken graag met je mee zowel op afstand als in onze winkel te Kloosterzande.

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *