Valentijn fotoshoot voor Honden 2023 | Liefde Vastgelegd in Prachtige Beelden!

Valentijn fotoshoot

Liefde is in de lucht! Vier Valentijnsdag met een onvergetelijke fotoshoot voor jou en je trouwe viervoeter bij The Dog Company in Kloosterzande. Op zaterdag 3 februari 2024, creëren we samen prachtige herinneringen vol liefde en warmte.

Wat kun je verwachten:

Dompel jezelf onder in de romantiek van Valentijnsdag met een betoverende fotosessie voor jou, je hond, je partner, je kinderen in welke combinatie dan ook. Maak gebruik van de fototechnieken van Marina de Jonge om de liefde tussen jou en je harige vriend vast te leggen.

Aanbieding:

  • Fotoshoot voor €7,50 per foto: Hoogwaardige foto’s die de liefde tussen jou en je hond vangen.
  • Optie voor kaarten: Tegen een meerprijs kun je jouw favoriete foto omzetten in prachtige kaarten om te delen met dierbaren.

Reserveer je plek:

Maak van Valentijnsdag een speciale gelegenheid voor jou en je hond. Reserveer snel jouw plek voor onze Valentijn fotoshoot op zaterdag 3 februari 2023. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Vier de liefde met je viervoeter! Neem vandaag nog contact op om jouw Valentijn fotoshoot te boeken bij The Dog Company. Bekijk een voorbeeld onder het formulier.

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Speciale verzoeken

Heb je speciale verzoekjes of ideeën laat het hieronder weten.

Valentijn Fotoshoot The Dog Company 2024

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *