Orbiloc voorbereiden op de donkere wandelingen

Orbiloc voorbereiden op de donkere wandelingen

Nu de dagen alweer beginnen te korten wordt het tijd om je Orbiloc lampje weer uit de lade te vissen en even onderhoud te plegen zodat je er weer een winter tegenaan kunt!

Desondanks dat de LED veiligheidslamp ontzettend duurzaam is, is het zeker wel aan te raden om deze te onderhouden.

Wist je dat de kleine O-ring je lampje waterproof maakt? Daarom raden we je aan om deze te vervangen als je de batterijen vervangt – beide zitten in de Service Kit.

Stap 1: Check de batterijen

De eerste check die je zou moeten doen is de batterijen terug plaatsen en kijken of je lampje nog werkt. Controleer gelijk of je nog een service kit hebt liggen, want niets zo vervelend als zonder batterijen te zitten!

Stap 2: Inspecteer de bevestiging

Zijn de straps nog heel of zie je een klein scheurtje ontstaan? Is de Buckle nog heel of heeft die een stootje opgelopen na een flink spelmoment? Neem geen risico en vervang deze indien nodig.

Orbiloc Dog Dual Paars - hondenlampje
Veilig op pad met Orbiloc

Stap 3: Bevestig Orbiloc waar je wilt

Bevestig de hondenlamp waar jij hem wilt. Is dat op het tuig van je hond? Op de borst? Of liever toch aan de lijn? Alles is mogelijk! Met de bijgeleverde straps kan het overal rond bevestigd worden. Wil je toch liever dat de lamp los hangt? Check dan de Carabiner.

Overweeg naast de lamp ook eventueel extra reflectie met de Reflective Carabiner of de Reflective Clip.

Stap 4: Ben jij goed zichtbaar?

Nu is je hond goed zichtbaar maar ben jij dat ook? Je medeweggebruikers zullen je dankbaar zijn als ze weten dat er naast de hond ook nog een mens meeloopt. Orbiloc heeft de K9 Active met 2 lampjes als je makkelijk en snel zichtbaar wilt zijn. Heb je nog een lampje over? Dan is de armband met clip ook los verkrijgbaar.

Als je deze stappen hebt overlopen ben jij klaar voor veilige wandelingen tijdens de donkere uurtjes. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *