Vier Halloween met je Harige Vriend

Halloween Honden Fotoshoot

Doe Mee aan onze Griezelige Fotoshoot!

Bij The Dog Company zorgen we ervoor dat Halloween niet alleen een feest is voor mensen, maar ook voor onze geliefde viervoeters. Dit jaar nodigen we jou en je hond uit om deel te nemen aan onze speciale honden fotoshoot op zaterdag 7 oktober 2023.

Leg de Magie van Halloween Vast met Je Hond

Laat je harige metgezel schitteren in zijn of haar beste Halloween-outfit en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Of het nu een schattige pompoen, een angstaanjagend monster of een grappige heks is, we willen graag de unieke persoonlijkheid van je hond vastleggen. We hebben zelf enkele attributen waar gebruik van gemaakt kan worden bij de fotoshoot, maar uiteraard mag je ook zelf iets meebrengen. Vind je hond de attributen te eng? Dan wordt de foto nabewerkt met Halloween effecten.

Hoe Doe Je Mee?

Het is eenvoudig! Vul het aanmeldingsformulier hieronder in en reserveer een tijdslot voor de fotoshoot. We vragen een kleine bijdrage van slechts 5 euro per foto. Maar dat is niet alles! Als je ook een Halloween product voor je hond wilt aanschaffen en dit vooraf bij je reservering aangeeft, ontvang je een speciale korting van 10% op dat speeltje. Dubbel plezier voor jou en je trouwe vriend!

Een Griezelig Goede Tijd Wacht Op Je

Laat je hond schitteren voor de camera terwijl je samen de betovering van dit seizoen viert. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op zaterdag 7 oktober voor een geweldige tijd. Haal die kostuums uit de kast en bereid je voor op een griezelig goede fotoshoot met je hond!

Mis deze kans niet om je harige metgezel in de schijnwerpers te zetten tijdens Halloween. Schrijf je nu in via ons formulier en reserveer je plek voor deze speciale fotoshoot. We kunnen niet wachten om jou en je Halloween hond te zien stralen!

Halloween Honden Fotoshoot
Halloween Honden Fotoshoot
Halloween Honden Fotoshoot

Geef je hond op!

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Speciale verzoeken

Heb je speciale verzoekjes of ideeën laat het hieronder weten.

Onze Halloween producten

LAATSTE STUK
9,95 incl. BTW

Verzending binnen 1-2 werkdagen

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *