We gaan weer een veiling organiseren!

Veiling The Dog Company

Een veiling van The Dog Company? Met hondenproducten? Huh maar hoe dan? Dat ga ik je uitleggen!

Als je nog nooit hebt meegedaan met een veiling van ons heb je vast veel vragen! Ik hoop dat ik ze in dit bericht allemaal kan beantwoorden en je niet twijfelt om mee te doen! Het is namelijk echt ontzettend leuk! Van 6 tot en met 13 februari 2023 vindt onze veiling plaats.

Wat ga je veilen dan?

Dat is altijd een verassing tot de start van de veiling! Maar uiteraard zijn het hondenproducten! Elk jaar selecteren we weer nieuwe producten die voor de veiling in aanmerking komen. Dat kunnen producten zijn die uit ons assortiment gaan, maar ook producten met een kleine productiefout of producten waarvan de verpakking bijvoorbeeld beschadigd is.

We geven per product ook aan waarom iets geveild wordt zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Hoe gaat zo’n veiling dan?

De eerste dag plaatsen we elke paar minuten nieuwe producten waarop je kan beginnen met bieden. Heb je wat gezien waar je graag op wilt bieden dan check je het startbod en of er al geboden is. Vervolgens ga je opbieden met het bedrag dat jij ervoor over hebt (elk product heeft een minimaal opbod).

Afhankelijk of het product erg populair is kan het echt een hele spannende strijd worden die tot de laatste dag spannend kan zijn. Op de laatste dag bekijken we in de ochtend eerst de hele populaire items, daarvan verhogen we eventueel het minimale opbod om de kans op een duidelijke winnaar te vergroten.

En dan op het einde van de veiling sluiten we de veiling weer, per product is er een winnaar. Diegene krijgt dan een berichtje met het verzoek om het gewonnen item te betalen (door te bieden ga je een betaalverplichting aan!). Je kunt dit verder nog aanvullen met andere producten uit de webshop of de winkel uiteraard.

Waar is de veiling?

De veiling is online op onze website. Is er momenteel geen veiling actief? Dan kan je jouw e-mailadres achterlaten zodat we jou op de hoogte houden.

Zijn er nog tips?

Jazeker! We hebben een heleboel tips en deze delen we ook in de groep maar hieronder alvast de belangrijkste:

  • Lees de regels van de veiling goed door
  • Refresh regelmatig de pagina, helaas gaat dat niet altijd automatisch
  • Alle veilingitems zijn genummerd
  • Heb vooral veel plezier en ga niet over je eigen grenzen heen!

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *