Kerstcadeau voor je hond: wat zijn de leukste?

Leukste kerst cadeaus voor honden

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je hond? Dan ben je hier op de juiste plek! Want jouw hond hoort bij je gezin en ook hij verdiend een geweldig cadeau tijdens de feestdagen.

Samen bezig zijn – het leukste kerstcadeau

Honden zijn echt sociale wezens en als je ze echt een plezier wilt doen dan ga je samen een activiteit ondernemen. Wat dat is, dat is niet eens zo belangrijk als jullie er allebei maar plezier aan beleven. Ga samen een flinke wandeling doen, volg een workshop of cursus of werk aan jullie skills thuis.

Uiteraard is dit wat lastiger onder de boom te leggen en is het het hele jaar een goed idee om lekker actief te zijn met je hond maar wellicht inspireren we je hieronder nog met andere tips waardoor het samenzijn nog leuker wordt!

Wat zijn de leukste kerstcadeau's voor je hond?1
Samen activiteiten ondernemen dat vinden honden echt top!

Snack als kerstcadeau

Dit is denk ik de makkelijkste om onder de boom te leggen als je tenminste weet wat je hond lekker vindt! Het is ook het cadeau wat het snelste voorbij is. Afhankelijk van hoe graag jouw hond kauwt en hoeveel je er natuurlijk koopt zal dit cadeau in plezier variërende van enkele minuten tot enkele dagen.

Wil je een snel (en gezond) tussendoortje geven? Kijk dan eens naar de Crunchy snacks van Riverwood. Zoek iets wat langer meegaat? Kijk dan bij de snacks zoals de konijnenhuid, hertenhuid of runderkophuid platen.

Ook is een paardenbot, hertenbot en een koffieboomwortel een succes als je een flinke kauwer hebt.

We hebben nu ook kerstpakketten samengesteld met verschillende kauw snacks. Bekijk ze hier op deze pagina. 

Wat zijn de leukste kerstcadeau's voor je hond?1
Heerlijk kauwen op een lekker bot, een prachtig cadeau

Speelgoed – samen of alleen als kerstcadeau

Zoek je liever een cadeau voor je hond wat langer meegaat? Kijk dan eens naar een speeltje voor onder boom. Het speelgoed van West Paw is ontzettend duurzaam en ook geschikt voor de hardere monden. Dit speelgoed stuitert, drijft en is ontzettend stevig. Het is echt ontworpen voor jouw hond.

Samen spelen is natuurlijk nog leuker! Dat gaat dan weer heel goed met het motivatiespeelgoed van Tug-E-Nuff. Deze speeltjes zijn vaak uitgevoerd met een schapen-, konijnen- of nepbont vacht om echt in te spelen op de natuurlijk jachtdrift van jouw hond. Deze speeltjes zijn niet geschikt om je hond alleen mee te laten spelen.

De feestdagen kunnen drukke dagen zijn en dan is er misschien soms wat minder tijd om er voor te zorgen dat je hond je niet te veel verveeld. Daarom zou je kunnen kiezen voor een van onze leuke denkspellen. Je hond is dan mentaal bezig en dat zorgt er voor dat hij zich minder verveeld. Ook handig voor als je gezellig met de familie aan het eten bent en de hond wat afleiding kan gebruiken ;). 

Wat zijn de leukste kerstcadeau's voor je hond?
Een gevulde Toppl is leuk en lekker!

Het fijnste kerstcadeau – een slaapplaats

Slapen is heel belangrijk in het leven van een hond. En dat doen ze veel, tussen de 16-20 uur per dag is normaal voor onze honden. Je doet je hond dus echt een plezier met een fijne ligplek. Afhankelijk van je hond kan dat bijvoorbeeld dus een Biabed zijn, deze is ontzettend zacht en makkelijk schoon te maken.

Ook houden honden van het liggen op een verhoogd ligoppervlak zoals een stretcher. Dankzij de stretcher is de luchtcirculatie rondom optimaal en is het niet snel te warm op onze vloerverwarming. Let op dat de stretcher stevig is en gemakkelijk in onderhoud zoals bijvoorbeeld de stretchers van HiK9.

 

Wat zijn de leukste kerstcadeau's voor je hond?1

Een fijne stretcher onder de boom?

Een cadeaubon

Weet je niet precies wat je moet geven? Dan kun je kiezen voor een cadeaubon. Wij maken ze speciaal op maat en ze kunnen via de post of digitaal verstuurd worden. Kijk even op deze pagina om te kijken hoe je deze kunt aanvragen.

 

Het leukste kerstcadeau voor je hond is

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *