Vakantie 2021 korting!

Wow! Wat zijn we toe aan vakantie zeg! Dankzij corona moesten we vorig jaar onze vakantie annuleren maar he als je thuis werkt dan heb je nooit vakantie! Zelfs niet als je dag vrijgepland is helaas .

Daarom dit jaar wel weer vakantie! En uiteraard veilig in Nederland, we gebruiken ons boerenverstand .

Ben je op zoek naar korting? Check dan deze Facebook groep!

Wanneer

Onze vakantie start maandag 23 augustus tot en met zondag 5 september 2021.

Vakantie 2021 korting

Er kan gewoon besteld worden in de shop. Voor, tijdens en na onze vakantie zijn er wel wat aandachtspuntjes voor de behandeling van deze bestellingen en eventuele vragen 

Bestellingen geplaatst voor 20 augustus 16.00u zullen gewoon behandeld en verzonden worden.

De bestellingen die daarna binnen komen zullen behandeld worden op maandag 6 september 2021 op volgorde van binnenkomst. Door de extra drukte die dag zullen ook andere dingen nog even blijven liggen maar we gaan er alles aan doen om dat zo snel mogelijk weg te werken.

Tijdens de gehele vakantieperiode zal e-mail, social media berichten en dergelijke niet zo snel als normaal beantwoord worden. Ik neem af en toe een pauze van mijn telefoon en iPad . Wel probeer ik het af en toe te checken om dringende contactverzoeken te behandelen.

Vanaf woensdag 8 september 2021 verwachten we geen vertragingen meer in verband met de vakantie.

Korting

Omdat je tijdens onze welverdiende pauze wellicht wat langer dan normaal moet wachten op het door jou gewilde speeltjetuig of ander geweldig product krijg je van ons tijdens onze vakantie 10% korting op je bestelling. 

Gebruik hiervoor de code 21VAKAU om je korting te claimen. Let op! Pas actief vanaf maandag 23 augustus 2021! En niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Dusseh, shop er op los! Geldig tot en met 5 september 2021.

Indien je zelf nog op vakantie gaat, ontzettend veel plezier! En geniet van het samenzijn .

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *