Zogoflex Air vs. Zogoflex – Wat is het verschil?

Zogoflex Air vs Zogoflex

West Paw Design heeft zijn bestseller Zogoflex speeltjes naar een hoger level gebracht door lucht in te brengen in drie nieuwe duurzame Zogoflex vormen. Een knobbelige bal, een aerodynamische frisbee en een driepotig speeltje. Door middel van een innovatieve en milieuvriendelijke techniek, Lucht Technologie, Zogoflex Air™ is speciaal ontwikkeld voor honden die fanatieke apporteerders zijn en speelverslaafd. Terwijl de klassieke Zogoflex speeltjes nog steeds werelds meest sterke speeltjes voor kauwers en spelers is. Beide worden geleverd met dezelfde garantie!

Wat is het verschil?

Het Zogoflex materiaal is hetzelfde, het is enkel lichter gemaakt door er lucht in te blazen.

Hoe?

Door middel van Lucht technologie injecteren de designers bij West Paw Design het klassieke Zogoflex materiaal – met een natuurlijk foam – om het volgende super ding uit de lucht te maken.

Zogoflex Air

Wat is het voordeel van deze speeltjes met lucht te injecteren?

  • Lichter – sommige mensen vonden de Zogoflex speeltjes te zwaar om apporteerspelletjes te spelen met hun hond.
  • Beter voor water spel – Zogoflex Air speeltjes drijven nog hoger in het water zodat ze beter zichtbaar zijn bij het spelen in het water.
  • Meer indrukbaar – Als honden apporteren, houden ze ervan om het speeltje in te drukken met de sterkte van hun kaken wat een endorfine stoot geeft.

Zijn Zogoflex Air speeltjes net zo sterk als de klassieke Zogoflex speeltjes?

Bekijk de duurzaamheidswaardering voor de duurzaamheid van elk speeltje. Dash™, Boz™  en Wox™ zijn nog steeds sterk maar door het foam binnenste zijn ze niet zo duurzaam als veel van de klassieke Zogoflex speeltjes. Voor agressieve kauwers, raden we nog steeds Tux®, Jive® en Hurley® aan.  Zogoflex Air speeltjes zijn ontworpen voor honden met veel energie die meer gefocust zijn op het vangen en minder gefocust op het kauwen.

Hebben de Zogoflex Air speeltjes garantie?

Ja. Ze zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed, maar er zit nog steeds garantie op de Zogoflex Air speeltjes, dezelfde éénmalige vervanging of terugbetaling als bij alle Zogoflex speeltjes.

Is Zogoflex Air recyclebaar?

Ja. Net zoals de klassieke Zogoflex speeltjes zijn de Zogoflex Air speeltjes recyclebaar.

Zoals alle Zogoflex speeltjes, is Zogoflex Air gemaakt in de USA, drijvend, heeft een sloopgarantie, niet giftig, BPA en phthalate vrij, gecertificeerd door FDA, vaatwasser bestendig en 100% recyclebaar.

Mis geen enkele blog!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *